NIEUWS

  26-07-2021

Na meer dan 40 jaar actief te zijn geweest in het boekenvak is moeilijk te bevatten dat Willem niet meer op pad zal gaan langs de boekhandels met auteurs, nieuwe boeken en mooie verhalen.


  05-03-2021

Van zondag 30 mei tot en met zondag 6 juni 2021 organiseert het Departement Omgeving de achtste editie van Week van de Bij. De campagne wil gemeentebesturen, bedrijven en burgers aanmoedigen zich in te zetten voor een betere leefomgeving voor zowel honingbijen als wilde bijen. Zo kunnen minder beton en meer bloemen, planten en bomen zorgen voor meer voedsel voor bijen. Met de slogan ‘Bijenhelden breken uit’ zetten Dominique Persoone en Britt van Marsenille, peter en meter van de Week van de Bij, het thema ontharding kracht bij.


  06-08-2019

Eva nodigt uit: Leen Dendievel & Eline De Munck


  06-08-2019

Eva nodigt uit: Leen Dendievel & Eline De Munck


  19-03-2019

De Maatschappij der Nederlandse Letterkunde te Leiden heeft de Henriëtte de Beaufort-prijs 2019 toegekend aan Sophie de Schaepdrijver voor haar biografie Gabrielle Petit. Dood en leven van een Belgische spionne tijdens de Eerste Wereldoorlog.


  06-03-2019

Liefste boekenliefhebbers

Vorig jaar ging ‘Koop tijd voor een boek’ van start. Deze campagne wil je graag warm maken voor een bezoek aan je boekhandel. Na het enorme succes van vorig jaar, gaat de 'Check nu je boekencheque'-actie weer van start. In het kader van de jeugdboekenmaand kan je een boekencheque t.w.v. 5 euro aanvragen, die je kan verzilveren bij een aankoop van kinder- en jeugdliteratuur.