─  Zoeken  ─
Vanessa Montalbano - Tokio crush

Tokio crush

Vanessa Montalbano

Sex & The City, maar dan in Tokio
─  Omschrijving  ─

Zes jaar geleden nam Vanessa Montalbano een enkeltje naar Tokio. Daar vond ze werk in een klein restaurant en dompelde ze zich onder in het hectische tempo van het leven in Tokio. Tegelijkertijd ontdekte ze ook de moderne keerzijde ervan: eenzaamheid. Om haar kennis van de taal te verbeteren, verdiepte Montalbano zich in de lokale datingapps. In Japan daten mensen namelijk om allerlei redenen.
Tokio crush is een unieke kijk in de wereld van relaties in Japan. Tegelijkertijd is het een verhaal van een Franse vrouw die op zoek is naar vrijheid.

Auteur: Vanessa Montalbano
Auteur

Vanessa Montalbano is een schrijfster en freelance copywriter. In 2016 trok ze op 28-jarige leeftijd voor een jaar met een werkvisum naar Tokio. Ze leerde Japans, besloot te blijven en begon er een nieuw leven. In haar eerste boek, Tokio crush, ontleedt ze de Japanse datingcodes met een flinke dosis humor.

─  Edities & Details  ─
Paperback: Tokio crush - Vanessa Montalbano
ISBN: 9789464105391
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 21-11-2024
Prijs: € 21,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Digitale download: Tokio crush - Vanessa Montalbano
ISBN: 9789464105407
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 21-11-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Vertaler: Henriëtte Gorthuis NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Psychologie: seksueel gedrag THEMA: Samenleving en cultuur: algemeen THEMA: Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk BISAC: SELF-HELP / Personal Growth / Happiness
─  Boeken  ─
Laura Buelinckx - Ministerie van Hysterie
Laura Buelinckx
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws