─  Zoeken  ─
Céline Dept - CEMI Zoekboek

CEMI Zoekboek

Céline Dept

Speel verstoppertje met het populairste YouTube-duo van de Lage Landen
─  Omschrijving  ─

Dat Céline en Michiel wel van een challenge houden, weten we ondertussen allemaal. Of ze ook houden van een potje verstoppertje? Daar kan het populaire YouTube-duo alleen maar volmondig 'JA' op antwoorden!
Kan jij Céline terugvinden tussen de supporters aan het voetbalveld? Of zie jij in welk springkasteel Michiel zich verstopt heeft? En heeft Trixie zich nu vermomd als een schattig schaapje om niet op te vallen in de kinderboerderij?
Duik in de wereld van CEMI aan de hand van 10 uitdagende en grappige zoekplaten.

Auteur: Céline Dept
Auteur

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 12 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. Ondertussen verschenen er al vier boeken van het populaire YouTube-duo bij Horizon.

Auteur: Michiel Callebaut
Auteur

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 11 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. Ondertussen verschenen er al vier boeken van het populaire YouTube-duo bij Horizon.

─  Edities & Details  ─
Gebonden: CEMI Zoekboek - Céline Dept
ISBN: 9789464104394
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 24-10-2024
Prijs: € 15,00
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Digitale download: CEMI Zoekboek - Céline Dept
ISBN: 9789464104387
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 24-10-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Serie: CEMI Illustrator: Leslie Van Osselaer NUR: 210 - Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar) THEMA: Interactieve en activiteitsboeken en pakketten voor kinderen BISAC: JUVENILE NONFICTION / Activity Books
─  Boeken  ─
Bieke Van Gelder - Onze helden: Nina Derwael
Bieke Van Gelder
Bieke Van Gelder - Onze helden: Adil El Arbi
Bieke Van Gelder
─  Blijf op de hoogte  ─

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws