Thuiskomen in je hart

Jana Milovanovic


Ontdek de helende kracht van je ademhaling

Het leven begint en eindigt met de ademhaling. We vinden ademen de normaalste zaak van de wereld.
Maar er is meer. Wat men in de oosterse filosofi e al eeuwenlang wist, werd recent door wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten bevestigd: ademhalingsoefeningen hebben een helende werking op verschillende gezondheidsproblemen. Maar door stress en kopzorgen gaan we te oppervlakkig ademen. De medische gevolgen zijn amper te overzien: hyperventilatie, slaapproblemen, maagklachten, hoge bloeddruk, burn-out…

In haar boek geeft Jana Milovanovic verschillende ademhalingsoefeningen die je heel eenvoudig kan toepassen en waar je meteen rustig van wordt. Je ademritme en hartslag komen in de juiste resonantiefrequentie, waardoor je in een toestand van hartcoherentie komt. Dankzij deze effi ciënte techniek kan je opgehoopte spanningen loslaten, helder denken en meer vanuit je hart voelen. Hartcoherentietraining zorgt voor minder stress en meer geluk in je leven.

In de Verenigde Staten is dit een razend populaire gezondheidstrend. En nu laat Jana ook ons de kracht van langzaam en diep ademen ontdekken.


'Hartcoherentie is een probaat middel tegen stress.'

Deredactie.be

Paperback , 288 p. | ISBN: 9789492159090 | € 19.99 | Augustus 2015
Ebook | ISBN: 9789492159106 | € 9.99